Kerkese per shprehje interesi per tu licencuar si administratore falimentimi

Njoftim
Agjencia Kombëtare e Falimentimit, shpall hapjen e thirrjes për shprehjen e interesit per tu licencuar si Administrator falimentimi. Kjo eshte nje Licence e cila jepet nga Ministria e Drejtesise per Administratoret e Falimentimit qe administrojne procedurat e Falimentimit ne perputhje me Ligjin 110/2016 “Per Falimentimit”. Jeni te ftuar te shprehni interesin tuaj per kete Licence me qellim organizimin e Procedurave te Provimit te licencimit ne perputhje me sa parashikon Legjislacioni.
Ju mirepresim!
Na shkruani ne cdo kohe ne adresen ak.falimenti@drejtesia.gov.al, per te shprehur interesin tuaj lidhur me ushtrimin e profesionit te administratorit te Falimentimit. Agjencia kombetare e Falimentimit mund tju ndihmoje me materiale trajnuese dhe do tju njoftoje lidhur me cdo trajnim qe zhvillon.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *